Yoga Livsenergi

Västra Trädgårdsgatan 53, Pensionärernas Hus 073-960 28 04

Kundaliniyoga & meditation är en kraftfull och effektiv yogaform för den moderna människan med tekniker för att stärka kropp och själ som skapar en djupare kontakt med dig själv.

Yogaträningen påverkar kroppen och dess inre organ på många olika sätt. Den ger smidig, uthållig muskulatur, påverkar matsmältningen och hormonbalansen, stärker nervsystemet och förbättrar dina sömnvanor för att nämna några. Välj mellan  –  MJUK eller  MEDEL

Att börja en andlig resa är som att börja bygga ett nytt förhållande med sig själv. Det är ett sätt att läka, att bli hel igen genom att släppa gammalt som skuld, skam och smärta. Du kan  njuta av livet och ge kärlek till allt du möter, inklusive dig själv.

Det är viktigt att du ingår en överenskommelse med dig själv att utöva yoga och meditation regelbundet även mellan träffarna så att du får ut så mycket som möjligt av ditt praktiserande. Kundaliniyoga är framförallt en teknik som hjälper dig att uppleva dig själv, att vara helt närvarande i dig själv precis så som du är. Ett av de kraftfullaste sätt att möta vår vardag och allt som händer vårt liv är att vara i kontakt med sitt hjärta genom meditation.

Öppettider

Yogaklasser

Tisdagar kl 17.15 och kl 19.00 Medel

Torsdagar kl 15.30 Mjuk/Medicinskyoga

Torsdagar kl 17.15 Nybörjar kurs 6 ggrMedicinsk yoga/MediYoga på stol kl 11.00

Anmälan till info@yogalivsenergi.se eller 073-960 28 04

Faciliteter

  • Hiss
  • Parkering
  • Parkering för rörelsehindrad

Tillgänglighet

Se www.yogalivsenergi.se