Restaurang Nynäs

Bild till verksamhet: Restaurang Nynäs1
Nynäs slott, 611 99 Tystberga 070 - 333 04 76

Vid kusten mellan Trosa och Nyköping ligger denna natursköna plats som bjuder på natur- och kulturupplevelser för hela familjen

På Restaurang Nynäs kan du smaka på vårt ekologiska kök och njuta av egna och närproducerade råvaror i så stor utsträckning som möjligt. Vi serverar mat lagad med kärlek och omtanke. I Restaurang Nynäs serverar vi dagens lunch och ett mindre caféutbud under öppettider.
Lunch från kl. 11.30-15.00.


Åren 1905 - 1907 lät familjen Gripenstedt uppföra ett för tiden modernt orangeri i parken vid Nynäs. För ritningarna stod den kände arkitekten Isak Gustaf Clason. Idag hyser byggnaden en restaurang med fokus på ekologiskt och närodlat. Den vackra byggnaden kan också disponeras för olika festarrangemang och andra tillställningar och har plats för ett drygt hundratal gäster.
I orangeriets östra flygel finner man sedan några år tillbaka också Nynäs Trädgårdsbutik, med ett litet annorlunda sortiment av plantor, fröer och prydnadsting på trädgårdstema.

 

Kontakt:

Restaurangen nås på telefon 073-866 71 58 under våra öppettider. 

För bokningar av större sällskap eller information om restaurangen, kontakta Daniel Sundvisson, daniel.sundvisson@oknaskolan.se

Öppettider

22 juni - 18 augusti: onsdag-söndag kl.11-16

Faciliteter

  • Butik/kiosk
  • Barnvänligt
  • Husdjur välkomna
  • Kafé
  • Parkering
  • Parkering för rörelsehindrad
  • Rullstolsanpassat

Tillgänglighet

Parkering för funktionsnedsatta är möjlig nedanför Orangeriet, parkeringarna är försedda med skyltar, se karta nedan.Allmänt: Ledsagare och personliga assistenter har alltid fri entré. Eventuell ledarhund får vistas i lokalerna.Kontakta oss gärna före ditt besök, så kan vi svara på frågor om tillgängligheten för våra olika byggnader och parkområden, 0155- 26 15 05.