Upzone Äventyrsparker Oxelösund

Bild till verksamhet: Upzone Äventyrsparker Oxelösund1

Hos oss finner du både Escape games och Höghöjdsbanor. Allt för att passa hela familjen/gruppen.


HÖGHÖJDSBANOR:
Äventyrsklättring i våra höghöjdsbanor är ett äventyr på 2,5 timme – under äventyret får du uppleva höga höjder, klättring och att åka linbana bland trädtopparna.
En rolig utmaning där alla kan klättra på sin egen nivå. Så det är helt okej om någon av er är lite rädd för höjder – vi på Upzone kommer ta väl hand om er.

I alla våra parker har vi olika zoner som markerar höjden och svårighetsgraden. Alla zoner innehåller ett flertal olika hinder eller långa ziplines som är uppspända mellan träden. Vår längsta zipline är kring 160 meter lång! Testa sitta i en kanot som är 5 meter upp i luften eller gå på ett par vattenskidor på över 6 meter upp. Om du tycker allt annat är för lätt har vi vår mest fysiska bana som avslutas med ett fritt fall från nästan 10 meters höjd!

ESCAPE GAME:
Ett escape game kan ses som ett spännande och actionladdat pussel som engagerar alla spelande. Alla typer av escape games är svåra att förklara då man inte vill avslöja för mycket. Inne på vår hemsida finner du bilder som ger ett bättre intryck av aktiviteten.

I vårt magi-inspirerade spel ska du hitta Nicolas Flamels mest eftersökta skatt -De vises sten! Varje utmaning är ett pussel och engagerar alla spelande. Det finns mer är 14 komplexa pussel som väntar på att lösas. Kommer ni att lyckas innan tiden rinner ut?

Välkomna till oss på Upzone Äventyrsparker!

Öppettider

Lågsäsong (April-mitten Juni och September-November): Helger (Större bokningar under vardagar)

Högsäsong (Mitten Juni- September): Alla dagar i veckan

Faciliteter

  • Barnvänligt
  • Husdjur välkomna
  • Parkering
  • Parkering för rörelsehindrad