Vin & gourmetmiddag - tema svenskt vin
Svenskt Vin & Middag
Är Sverige ett vinland? Vad innebär det egentligen? Hur smakar svenska viner? Vad produceras och vad är visionen?
Välkommen till en helkväll i orangeriet med svenskt vin i restaurangen på Lindeborgs Eco Retreat. Tillsammans med expertsommelier Katarina Hoverman utforskar vi ett urval av vad Sverige har att erbjuda i hållbart producerade viner.
Till vinerna serveras en gårdsnära gourmetupplevelse i minst sex serveringar plus snacks tillagade av Peter Andersson (fd Guide Michelin restaurang Volt).
Visste du förresten att det startas flera nya vingårdar i Sverige varje år? Enligt blindprovningar och yrkesfolk från andra länder "har vi nått på gång"!
Varmt välkommen till en intressant kväll fylld av smakupplevelser och inspiration.
Kostnad: 2350 kr
För mer information och bokning, se vår webbplats www.lindeborgs.com
Till vinerna serveras en gårdsnära gourmetupplevelse i minst sex serveringar, plus snacks tillagade av Guide Michelin kocken Peter Andersson.