nyköpingsguiden.se
Vandrarhemmet Bränneriet
Vandrarhemmet Bränneriet
Vandrarhemmet Bränneriet

Vandrarhemmet Bränneriet

Mitt i sjudande godsmiljö med kompisgänget eller romantiskt avskilt med din vän? Bo i en statarstuga, handelsbod eller varför inte en fiskarstuga?

Vandrarhemmet Bränneriet i det gamla gårdsbränneriet från 1801 håller hög klass. Här finns ett modernt utrustat kök med tillhörande matsal/allrum. Precis intill ligger Rundbosjön med brygga och vaggande vass. Rummen är smakfullt inredda och håller hög standard. Kanske vill du bo i bröllopssviten?


Stugor kan du hyra både nära och lite längre bort från Nynäs. Fiskarstugan har egen brygga, utedass men ingen el. Lillstugan- det faluröda huset med vita knutar - är en gammal statarbostad som ligger i "Stan'", alldeles nära Bränneriet. Standarden är enkel, charmen är stor. 


Vid Rundbosjöns strand ligger Draget som en gång i tiden var handelsbod. Här bor du enkelt med egen brygga och roddbåt. Duschar och toaletter finns i Bränneriet. Månbackestugorna, nära sjön Björken, ligger en dryg halvmil från Nynäs.


 


Oavsett vilken typ av boende du väljer, får du en upplevelse utöver det vanliga i den fantastiska miljön på Nynäs. 


Bokning sker via branneriet@nynasslott.se, 0155- 26 15 58

Öppettider

Vandrarhemmet öppnar för hela sällskap, eller med färre rum för små sällskap den 1/7. Övrnattningsstugor finns till uthyrning Barnvänligt Parkering