Toppbild

Om Nyköpings Arenor

Nyköpings Arenor genomför stora som små evenemang, dygnet runt, året om.

Värdskap, stolthet och kvalité är våra värdeord

Vi genomför kultur- och idrottsevenemang, sport camps, konserter, konferenser och möten. För dig som arrangör erbjuder vi dels våra större arenor; Rosvalla, Culturum, Träffen och Nyköpings Teater, dels en mängd mindre lokaler för möten och sammankomster. 

Vi har bred kompetens och lång erfarenhet

Vår erfarenhet av idrottsläger och cuper är stor och varje år tar vi emot tusentals barn och ungdomar från hela Sverige som kommer till Nyköping för olika läger och cuper.

Vi har fått stå värd åt såväl nationella som internationella evenemang; Handbolls-SM, Melodifestivalen och Jamfest Nordic för att nämna några. I vår medarbetarstab finns bland annat:

  • evenemangssamordnare och värdar
  • tekniker, scenmästare och driftansvariga
  • lotterihandläggare, föreningsstödjare och lokalbokare

Har du frågor om vad vi kan erbjuda? Kontakta oss!

Referenser

"Nyköpings Arenor är en av Sveriges bästa arenor och uppfyller med sina många hallar alla de krav vi ställer. Den lokala organisationen med IFK Nyköping och Nyköpings kommun står för en hög professionalitet och är en garant för ett väl genomfört arrangemang." Christer Thelin, Svenska Handbollsförbundet

"Rosvalla Arena är en toppen arena som erbjuder allt! Personalen är super-proffsiga och alltid positiva , alla problem som uppstår går att lösa. Vi har haft stora arrangemang här i många år och vi kommer att fortsätta det samarbetet länge till. TACK." - Birgitta Eklund, JAM FEST Nordic

Här hittar du fler referenser.

Varför ska jag välja Nyköping?

Nyköping ligger vid kusten, 1 timme söder om Stockholm. Vårt läge har alltid varit en fördel. Här har du nära till resten av världen! Läs mer om varför du ska välja Nyköping som platsen för ditt arrangemang.