Toppbild

Boka lokal

Genom Nyköpings Arenor och Lokalbokningen kan du boka lokaler och arenor för olika ändamål. Vi hjälper dig att boka den lokal du behöver för just ditt evenemang. Vi finns på Rosvalla i servicecentret rakt fram i entréhallen.

Taxor, lokalansökan, regler

Taxa för lokaler

Avgifterna har på uppdrag av Kultur- och fritidsnämnden genomgått en översyn. Förslaget innebär en höjning med tre kronor per timme för samtliga lokaler med timtaxa. Undantaget är lokaler på Träffen där avgifter justerades 2017. Höjningen med 3 kronor gäller from 1 januari 2020.

Passertaggar/kort 

För att öka säkerheten i sporthallar och omklädningsrum kommer systemet för passerkort och taggar att ändras. Från 29 november kommer passerkort och taggar att vara personliga, de kommer att kosta 70kr och möjligheten till egna koder kommer att begränsas. Vi återlöser inte köpta taggar.

Föreningsinformation

http://nykoping.se/forening

Lokalbokningen

Hos Lokalbokningen kvitterar du ut nycklar till din bokade lokal. Här kan du också köpa biljetter och presentkort till de flesta evenemang på Nyköpings Arenor. Vi tipsar dig också gärna om vad som händer i Nyköping och guidar dig rätt om du behöver hjälp. Hyr en cykel hos oss eller spela en omgång boule på våra inomhusbanor på Rosvalla!

Kontakt

Ordinarie öppettider

Måndag-fredag 10.00-18.00 
Lördag och söndag kl. 08.00-17.00   

 

 

 För bokning av lokal på Culturum och Nyköpings Teater kontakta culturum@nykoping.se, 0155-45 74 24

Boka lokal via websida

http://fri.nykoping.se/bokning/

Kvarglömt

Kvarglömda tillhörigheter återfås i servicecentrat mot beskrivning.

Servicecenter

Välkomna till oss! Ann-Charlotte, Pernilla, Elin, Linda & Sarah

Servicecenter luckan