Våra evenemang

Nyköpings Arenor arrangerar och producerar egna evenemang, men samordnar också alltifrån stora konserter, idrottsevenemang och konferenser, till träningsläger och föreläsningar på våra olika arenor. Vi har kompetensen och resurserna och gör alltid vårt bästa för att just du ska bli nöjd med ditt evenemang hos oss!

Här följer ett urval av de evenemang som Nyköpings Arenor gör från ax till limpa i samarbete med Nyköpings företagare och organisationer. Vi kan hjälpa dig med projektledning, marknadsföring och genomförande. 

Midvinterfest 

Midvinterfest i Nyköping – med godbitar från det sörmländska skafferiet. 

Midvinterfesten äger rum i slutet av januari och lyfter fram våra gastronomiska aktörer i Nyköping och Sörmland. Lokala restauranger, matproducenter och butiker visar upp och säljer sina fina råvaror. På Stora torget skapas en stämningsfull miljö med bodar, halmbalar, underhållning och mysig ljussättning. 

Läs mer om evenemanget på nykopingsguiden.se/midvinterfest

Nyköpings Festdagar

Nyköpings Festdagar första helgen i augusti är en gammal tradition i Nyköping. Bland marknadsstånd, tivoli, musik och underhållning kan du få en hel helg av glädje.

Nyköpings Arenor projektleder Nyköpings Festdagar. Vi gör allt från bokningar av evenemang och scenuppträdanden till att ordna polistillstånd och marknadsstånd. Vi tar även hand om marknadsföring av dagarna och ser till att alla går man ur huse. Vill du vara med i år? Kontakta oss.

Läs mer på nykopingsguiden.se/nykopingsfestdagar

Live på Bio

I samarbete med Folkets Hus och Parker och Nyköpings teaterförening visas liveföreställningar från Metropolitan, Bolsjoj, National Theatre och Kungliga Operan på anrika Nyköpings Teater.  

Ta del av aktuellt program på nykopingsguiden.se/livepabio