Boka lokal på webben

OBS! Vi har nyligen bytt bokningssystem och behöver hjälp du eller undrar över något så är du varmt välkommen att maila oss på lokalbokningen@nykoping.se så hjälper vi dig vidare. 


Länk till nya bokningssystemet Rbok

Vår handläggningstid av bokningar kan variera, under helger arbetar vi ensamma och kan vara upptagna med arrangemang eller liknande. Vi ber er därför att ha god framförhållning när ni bokar, gärna en dag innan så att vi hinner administrera er bokning. 

Vi har 48 h svarstid på mail.
 
Taggar administreras alla öppettider, specialnycklar (Iloq) administreras endast kontorstider mån-fre.

Servicecentret har även ett tillhörande nyckelskåp, där du som privatperson/föreningsperson kan hämta ut beställda nycklar och taggar även efter Servicecentrets öppettider. Kontakta lokalbokningen för beställning och överenskommelse av tid, minst 24 h innan planerad upphämtning. 

Faktura kommer på post månaden efter din bokade tid. Om du hellre vill ha elektronisk faktura, kan du anmäla det till din bank. Ange organisationsnummer 212000-2940.

Taggen aktiveras innan din bokning startar och är aktiv under hela bokningen (privatpersoner). För taggar om du är tränare i en förening är din tagg aktiverad en halvtimme innan bokningen börjar till och med en halvtimme efter den avslutats. 

Har du redan en tagg som du vill aktivera för din bokade tid? Då kan du ringa eller mejla oss och be oss aktivera den, du behöver alltså inte komma ner till Servicecentret på Rosvalla för aktivering av tagg. 

Kontakta Lokalbokningen/Rosvalla servicecenter

OBS Rosvalla och Lokalbokningen har helt stängt 24-26 Maj med anledning av Landsbygdsriksdagen. 

Telefon: 0155-24 89 10
E-post: lokalbokningen@nykoping.se 
Adress: Idrottsvägen, 611 62 Nyköping

Från och med 1 maj - 18 augusti har vi sommaröppettider: 
Måndag till fredag: 08.00-17.00, lunchstängt 12.00-13.00
Lördagar 07.00-16.00, lunchstängt 12.30-13.00
Söndagar: stängt

Nyköpings Arenor har stängt:
Nyårsdagen 
Midsommarafton
Midsommardagen
Julafton
Juldagen
Nyårsafton

Biljetter till evenemang

Du köper biljetter enklast på Nyköpingsguidens webbplats. Du kan också köpa biljetter över disk hos oss i Rosvallas servicecenter.

Om Lokalbokningen

Hos Lokalbokningen kvitterar du ut taggar eller nycklar till din bokade lokal. Här kan du också köpa biljetter och presentkort till de flesta evenemang på Nyköpings Arenor. Vi tar inte emot kontanter, utan hos oss betalar du med kort eller Swish. Vi tar inte mot Nysams presentkort.
Vi tipsar dig också gärna om vad som händer i Nyköping och guidar dig rätt om du behöver hjälp. Hyr en cykel hos oss eller spela en omgång boule på våra inomhusbanor på Rosvalla! 

Kvarglömt

Kvarglömda tillhörigheter återfås i servicecentrat mot beskrivning.