Ridhuset

Ridhuset är stort och ljust med läktare längs hela långsidan. Ridbanan är fullstor och underlaget är baskarpsand med bevattning. 

Du bokar ridhuset genom att kontaka lokalbokningen.  

    MicrosoftTeams-image (18).png

Välkommen till ett toppmodernt ridhus! Ridhuset är belagd med baskarpsand som är ett skonsamt underlag. Bevattningen sker enligt ebb-och-flod-principen som är ett självförsörjande system. 

Ridhuset är fullstort (24 X 64 meter). 

Det finns läktare längs ena långsidan som har en promenadgång och ståplatser högst upp. Det är härifrån som du kommer in till cafédelen samt pentry och sittplatser - men även ut till den långa och breda utomhusaltanen och trappan till gårdsplanen. 

Ingång till ridhuset sker på högra långsidan mot uteridbanan och belysningen tänds inne i ridhuset bakom porten på kortsidan. Följ skyltarna så hittar du. 

Bokning, regler och priser

Det går bra att boka ridhuset även för träning av hundar eller kaniner. Tänk på att du måste boka hela ridhuset för den verksamheten. 

Är du intresserad av att boka ridhuset kontaktar du lokalbokningen. Genom att boka godkänner du våra boknings- och ordningsregler som du kan läsa mer om här:

  • Bokningsregler - du som bokar måste vara minst 18 år. Din passertagg hämtas i Rosvalla entréhall mot uppvisande av bokningsmeddelande, taggen kostar 70 kr och avgiften läggs på bokningen eller betalas i kassan.
  • Ordningsregler ridhus - för allas trivsel samt säkerhet är det viktigt att ordningsreglerna följs. Läs igenom dem innan du bokar. 

Du hittar prislistan för ridhus, rehabstall och mötesrum här.