Dad Harmony

Dad Harmony

Torsdag 28/11 2024 , kl. 19:30 - 20:50

Pris: 625kr Köp
Pris: 625kr
Acapellagruppen som är på stor framfart i Sverige och ute i världen

Få har missat Dad Harmonys framfart! Det hela började på en svensexa, där medlemmarna filmade sig själva när de satt och sjöng acapella i en bubbelpool. Klippet lades sedan upp på TikTok, där det spreds som en löpeld och snabbt blev viralt.

Deras tolkningar av kända låtar har blivit oerhört uppmärksammade och idag har Dad Harmony över 4 miljoner(!) följare på sina sociala nätverk och stora internationella artister kommenterar och lajkar ständigt deras poster.
De har blivit inbjudna till diverse TV-stationer på andra sidan Atlanten och nyligen gästade de The Kelly Clarkson show.

Nu släpper de en av sina favorittolkningar, Can´t Help Falling In Love, även på Spotify.

"Vi kände att det var dags för en tidlös Elvislåt! En låt som varit självklar på alla våra konserter då den blivit väldigt uppskattad både på sociala medier och live-scenen.”

Under hösten 2023 gjorde Dad Harmony en serie spelningar, bland annat en helt utsåld på Södra teatern i Stockholm. ”TikTok-fenomenet” har visat att de även kan trollbinda en livepublik.

 

Föreställningens längd: 1tim 20min, ingen paus

Åldersgräns 13 år

Ledsagare fri entré, men biljett behöver bokas

Biljetter går även att köpa på Rosvalla och i receptionen i Stadshusets entré.
OBS! En timme innan föreställning kan biljetter även köpas i biljettkassorna på Nyköpings Teater och Culturum. I samtliga kassor gäller endast kortköp eller swishbetalning.

Kontakt

Arrangör: United Stage och Programbolaget

Plats: Culturum

Adress: Hospitalsgatan 4, 611 32 Nyköping

Kommande datum

  • Torsdag 28/11 2024
    19:30 - 20:50