Paketerbjudanden

Cykla omkring vackra Ericsbergs slott

Fler bilder
Cykla omkring vackra Ericsbergs slott
Cykla omkring vackra Ericsbergs slott
Cykla omkring vackra Ericsbergs slott

Välkommen att uppleva några av de vackraste platserna omkring Katrineholm på cykel. Allt är förberett för att du ska kunna njuta till fullo..

Välkommen att uppleva några av de vackraste platserna omkring Katrineholm på cykel, med gåstavar, eller joggandes. Allt är förberett för att du ska kunna njuta till fullo i ett lungt avstressande tempo och lagom distans. Mat fika samt dryck serveras längs vackra stopp på turen. Med värme, humor och trygghet guidar vi dig hela vägen.

Ericsbergs slott: Turen går vid kända Ericsbers slott, där även en rundtur i Slottsträdgården ingår, samt ett stopp vid Vrå stenåldersby.

Djulö: Turen utgår från Djulö Camping och sträcker sig längs med 4 sjöar. Vi upplever vacker natur och ett rikt djurliv.

Krämbol: Turen knyter samman tre olika naturstigar och du får uppleva varierad natur samt ett matstopp vid vackra Krämbol.

 

Du behöver en fungerande cykel, hjälm och kläder efter väder. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har grupper om max 8 personer. Vi har diverse hygien kring mathanteringen. Maten som serveras kommer från Barbros café.

 

Välkommen att boka tur på: https://www.skuttaoverstatta.com/vilken-tur

Vi tar även emot grupp och företagsbokningar.

Varmt välkomna!

Anna & Susanne, Skutta över Stätta AB