Christian Kjellvander

Framflyttad
Christian Kjellvander sitter i en bil

Lördag 11/09 2021 , kl. 20:00 - 21:00

Pris: 315 kr Köp

Konserten med Christian Kjellvander är flyttad till hösten-21

Konserten med Christian Kjellvander som skulle spelats den 20/5 flyttas fram till 11/9 2021. Håll i din biljett då den även gäller på det nya datumet.

Om du önskar återbetalning, vänligen kontakta culturum@nykoping.se

 

Christian Kjellvander har i många år varit en av våra främsta inhemska förvaltare av americana- och singer-songwritertraditionen,

På scen tornar han upp sig lika orubblig, för att inte säga ointaglig, som han låter på skiva, alltid med blicken fäst vid horisonten. På varje ny skiva stakar Christian Kjellvander ut en bestämd linje som han håller från start till mål. Så här långt in i den snart tre decennier omfattande karriären framstår han som en av den svenska rockens främsta stilister och visionärer, begåvad med en sorts oängslighet och tyngd du bara får av att nöta, nöta och nöta dina färdigheter på vägar, i replokaler och i studior. I dag känns det uteslutande självklart att nämna honom jämte mästare som Leonard Cohen och Nick Cave.

Föreställningens längd: 1 tim, ingen paus

Med »Wild Hxmans« befäster Christian Kjellvander sin position som en av vårt lands mest egensinniga, kompromisslösa och nödvändiga konstnärer. Pierre Hellqvist, Sonic

Det är allt annat än extrovert men rakt igenom trollbindande, med samma unika ton och temperament som alltid, och utan tvekan något av det mest övertygande denne artist har spelat in. Håkan Steen, Aftonbladet, om "Wild Hxmans"

 

Nyköpings Arenor följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och arbetar för vår publiks trygghet och säkerhet och följande gäller därför på evenemanget:

  • Publiken är begränsad till max 120 personer per föreställning
  • Enbart förköpsbiljetter, ingen försäljning i kassa innan föreställning.
  • 1 meters avstånd (dvs 2 säten) ska hållas mellan varje deltagare under hela evenemanget. Max 2 personer i samma sällskap får sitta tillsammans.
  • Handsprit kommer att finnas i entrén.
  • Stanna hemma vid minsta sjukdomssymtom, även lindriga.

 

Kontakt

Arrangör: Nyköpings Arenor & Komet Agency

Plats: Culturum

Kommande datum

  • Lördag 11/09 2021
    20:00 - 21:00