Friluftsfrämjandet Nyköping

Ryssbergens Friluftsgård 611 92 Nyköping 0155-282090
Fler bilder
Friluftsfrämjandet Nyköping
Friluftsfrämjandet Nyköping

Friluftsgården ligger avskilt och i vacker natur nära till motionsspår, naturreservat och slalombacke. Fest eller konferens med naturen som en del av upplevelsen. ring 0155-28 20 90 för mer information.

Friluftsfrämjandet Nyköping friluftsgården!

Fest eller konferens friluftsgården har sittplats för 85 personer. Golf, träningsläger, turnering, släktträff, vandra, turista, vad ni än har tänkt göra i närheten av Nyköping så har vi lokalen för er. Speciellt om ni är ett större sällskap, lägerboendet vid Ryssbergen rymmer upp till 30 personer.

Ryssbergen ligger några kilometer utanför Nyköping precis intill Nyköpings GK och Ryssbergsbacken. Läget är avskilt och ligger i Ryssbergens Friluftsreservat.

Här kommer ett axplock av vad som finns att göra i Närheten av Ryssbergen! Mer information finner du på www.nykopingsguiden.se eller www.visitoxelosund.se .

Vad finns vid Ryssbergen?

Friluftsgårdenen festlokal och servering när slalombacken är öppen, Nyköpingsslalombacke, längdskidspår, utsiktsplats över Nyköping, motionsspår, downhillcykling, mullestig, samarbetsbana, Sörmlandsleden etapp 44, vindskydd för övernattning och utsikt.

Öppettider

Ring dagtid för mer information 0155 282090