Comedy Carnival - Tovastugan

komiker

Söndag 11/08 2024 , kl. 17:00 - 22:00

Pris: Från 360 Köp
Pris: Från 360
Humorcirkusen kommer tillbaka till stan

Sveriges rullande humorcirkus Comedy Carnival kommer till Nyköping!

Sommarens roligaste nöje är tillbaka! Den rullande humorcirkusen Comedy Carnival återvänder med en blandning av förra årets succéuppställning och ett gäng nya ansikten.

Henrik Nyblom Träffsäker observationskomik och livsbetraktelser från en utvandrad Skara-gosse blandas med det allra finaste av nonsens. Henrik är en av de snabbast stigande och yvigt flygande raketerna på den svenska humorhimlen. Ingen kväll är den andra lik. Har våren 2024 turnerat land och rike runt med föreställningen ”Figaro Paninis Kakafoniska Dödsdans”.

Kristoffer Appelquist Äntligen tillbaka på standup-scenen! Kristoffer har med flera soloshower i bagaget och egna tv-program etablerat sig som en helt unik och folkkär röst inom svensk humor. En stor del av publiken känner honom också som tidigare programledare för satirprogrammet Svenska Nyheter eller som en av de tre programledarna i succépodden Kompaniet. Kristoffer har prisats för sin humor vid ett flertal tillfällen och är kanske den enda i årets lineup som uppträtt både för intagna på Kumla-anstalten samt för svenska soldater i Kosovo och Afghanistan.

Magnus Betnér Humorlegendar. Provokatör. Debattör. Komiskt geni. I över 25 år har Magnus Betnér rört upp känslor. Med fler föreställningar och fler lappar på luckan än landets övriga komiker tillsammans så är Magnus Betnér fortfarande långt från mätt. Är 2024 ute på mastodont-turnén Bränner ned huset med Nisse Hallberg och kommer i sommar delta på samtliga datum av Comedy Carnival. I vinter ingår han i ensemblen för pjäsen ”Tomten är far till alla barnen”. Vem behöver semester?

Nisse Hallberg Svensk standups bäste och mest transparenta storyteller. Det finns ingen brist som Nisse inte tar med sig upp på scenen. För det är just där tillkortakommanden skall ventileras och skrattas åt. Och det finns mycket av den varan. Nisse hörs i flera egna poddar, till exempel ”Kafferepet” och ”Nisse å den där äldre”. 2022 vann Nisse pris för Årets Föreställning på Standupgalan för soloshowen ”Tomten Är Ensam”. Turnerar våren 2024 landet runt med turnén ”Bränner ner huset” med Magnus Betnér.

 

VIKTIG INFO: 

Insläpp från 17. 

Show ca 1930, ingen paus. 

Inga bordsbokningar 

Ingen åldersgräns 

Inga paraplyer 

Ingen medhavd mat och dryck får ta med in 

Mat och bar finns på området. 

Inga djur tillåtna 

 

Varmt välkomna 

Kontakt

Arrangör: Tovastugan
Adress: Hamnvägen 4, Nyköping

Kommande datum

  • Söndag 11/08 2024
    17:00 - 22:00