Isabella Lundgren & Irma Schultz

Isabella Lundgren & Irma Schultz

Torsdag 28/11 2024 , kl. 19:30 - 20:45

Pris: 320 kr Köp
Pris: 320 kr
Ljus i vintermörker

Något tar slut och något annat tar vid. År avslutas och nya börjar. Sånger, liv och minnen hakar i varandra och bildar en helhet, en Vinterkonsert!

Isabella Lundgren är en av Sveriges främsta jazzsångerskor och en artist i världsklass. Med en fantastisk röst och unik intensitet har hon, som få, förmågan att trollbinda sin publik.  2016 gjorde Isabella ett uppmärksammat Sommarprat i P1 där hon lyfte fram flera av de livsfrågor som också återspeglas och är centrala i hennes musik.

Irma Schultz är en meriterad sångerska, låtskrivare och skådespelare med en mängd soloalbum, listframgångar och hyllade samarbeten i bagaget. År 1990 vann Irma en Grammis för Årets kvinnliga pop. Senaste skivan består av eget material och tonsättningar av poesi, bl. a. Tranströmer och Boye.

Båda sångerskorna är flerfaldigt prisbelönta och erkända inom sina olika fält. Trots att de verkar inom olika genrer finns ett tydligt släktskap i deras sätt att tänka kring och ta sig an musik. Tillsammans ger de en varm och innerlig vinterkonsert med jazz, visa, egna sånger och evergreens. Med sig har de pianisten Julia Nilsson och gitarristen Agnes Persson.

 

Föreställningens längd: 1tim 15min, ingen paus

Biljetter går även att köpa på Rosvalla och i receptionen i Stadshusets entré.
OBS! En timme innan föreställning kan biljetter även köpas i biljettkassorna på Nyköpings Teater och Culturum. I samtliga kassor gäller endast kortköp eller swishbetalning.

Kontakt

Arrangör: Nyköpings Arenor och MTA Production

Plats: Nyköpings Teater

Adress: Teaterparken, 611 31 Nyköping

Kommande datum

  • Torsdag 28/11 2024
    19:30 - 20:45