Magnus Carlsson - It´s my party

Magnus Carlsson. Text i bild: Magnus Carlsson It´s my party

Fredag 01/11 2024 , kl. 19:30 - 21:15

Pris: 680 kr Köp
Pris: 680 kr
Förbered dig på fest med Magnus Carlssons största hits och de stora publikfavoriterna.

Förbered dig på fest! ”It’s My Party” är showen där Magnus Carlsson bjuder in till att fira att han 2024 fyller 50 år och med detta hela 30 år som artist!

Under kvällen bjuder Magnus på en hisnande färd genom hans liv och karriär där du får njuta av de största hitsen, de stora publikfavoriterna och utöver det några överraskningar!
Allt detta varvas med anekdoter och historier från ett minst sagt händelserikt liv. En sprakande, minnesrik, helkväll som innehåller allt helt enkelt!

”It´s My Party” har premiär hösten 2024 - då festar vi, ni, Magnus och några av Sveriges bästa musiker loss på 28 konserthus och teatrar runt om i landet.

”Det är otroligt häftigt att få fira sin födelsedag tillsammans med sin egen publik på det här sättet. Det blir kanske inte ett regelrätt födelsedagskalas med tårta och ballonger, utan mer en hejdundrande fest med musiken i centrum. För fest ska det bli!" säger Magnus Carlsson själv om den kommande Sverigeturnén.

 

Föreställningens längd: 1tim 45min, ingen paus

Ledsagare fri entré, men biljett behöver bokas

Biljetter går även att köpa på Rosvalla och i receptionen i Stadshusets entré.
OBS! En timme innan föreställning kan biljetter även köpas i biljettkassorna på Nyköpings Teater och Culturum. I samtliga kassor gäller endast kortköp eller swishbetalning.

Kontakt

Arrangör: Guppy Entertainment AB

Plats: Culturum

Adress: Hospitalsgatan 4, 611 32 Nyköping

Kommande datum

  • Fredag 01/11 2024
    19:30 - 21:15