Mattias Nordkvist

Mattias Nordkvist

Lördag 09/12 2023 , kl. 19:30 - 21:00

Pris: 315kr Köp
Pris: 315kr
Mattias Nordkvist släpper sitt tredje album Karmafallet och firar det med en exklusiv spelning på Culturum

”Min nya skiva Karmafallet är ett slags slut och en början. Det är sista plattan med dom här fantastiska musikerna jag spelat med under några år. Sen väntar nya och mindre samarbeten framöver. Att få knyta ihop säcken på Culturum med en ny platta och ett avsked till bandet känns stort. På Culturum tog jag några av mina första trevande steg mot det som skulle bli mitt liv.”

Med på scenen har Stigtomtasonen Mattias med sig Jonas Gustavsson, Anton Lundell, Gustav Grönberg, Jimmy Karlsson, Mats Wahlqvist och Anton Forsberg.

Förvänta er en kväll med mycket känslor, inlevelse och en spelglädje som får taket att lyfta.

 

Om Mattias Nordkvist

Mattias har spelat musik och skrivit låtar sedan han var femton år och har släppt två skivor och två EPs. Hans plattor finns i hans namn på Spotify.

Han är bosatt i Göteborg och tillhör Göteborgs Stadsteaters fasta ensemble. På tv och film kan du ha sett Mattias i bland annat den hyllade dramaserien Vår tid är nu och Vi i villa, en måste se-serie på HBO regisserad av Henrik Schyffert. Han har även medverkat i bland annat Sommaren 85, White Wall, The Wife, Molanders, Snöänglar, Dancing Queens och Forever.

Under kommande år dyker han upp i Netflix serierna Genombrottet och I dina händer. Samt i den nya säsongen av Solsidan.

I december kommer hans tredje skiva ’Karmafallet’.”

 

Föreställningens längd: 1tim 30min, ingen paus

Biljetter går även att köpa på Rosvalla och i receptionen i Stadshusets entré.
OBS! En timme innan föreställning kan biljetter även köpas i biljettkassorna på Nyköpings Teater och Culturum. I samtliga kassor gäller endast kortköp eller swishbetalning.

Kontakt

Arrangör: Nyköpings Arenor

Plats: Culturum

Adress: Hospitalsgatan 4, 611 32 Nyköping

Kommande datum

  • Lördag 09/12 2023
    19:30 - 21:00