"PetrINA"

Petrina Solange och Ina Lundström

Onsdag 20/11 2024 , kl. 19:00 - 20:20

Pris: 420 kr Köp
Pris: 420 kr
”PetrINA” – Petrina Solange och Ina Lundström!

De är gränslöst roliga var för sig men i år blir det dubbelt upp när Petrina Solange och Ina Lundström slår sina smutsiga påsar ihop! Tillsammans åker de mångfaldigt prisade komikerna land och rike runt med sin nya standupshow “PetrINA” för att sprida hissnande rövarhistorier och knivskarpa spaningar.

Det utlovas magisk stämning och ett jävla tempo rakt ner i kaninhålet.

 

“PetrINA” är showen för dig som gillar opassande asgarv och snortajta skämt. Det är så långt från hög moral och uppbyggliga sanningar om samtiden du kan tänka dig – och du kommer att älska det!

Så kom och dyk ner i smutsen tillsammans med Petrina och Ina! De delar självfallet systerligt på kvällen och kör 40 minuter gränslös standup vardera.

– Jag har gigat mycket ensam tidigare, det har sin charm men det är så mycket roligare att dela turnéupplevelsen med någon annan, att det sen är en rolig polare och bra komiker gör det hela perfekt, säger Petrina.

– Det enda som jag tycker mer om än att köra standup är att stå i kulisserna och höra publiken dåna när Petrina kör. Hon är en sån jävla rockstjärna! Och jag har ganska mycket hävdelsebehov så jag misstänker att jag kommer vara bättre än någonsin i ett försök att mäta mig, avslöjar Ina.

 

Föreställningens längd: 1tim 20min, ingen paus

Ledsagare fri entré men biljett behöver bokas

Åldersgräns ingen, men föreställningen rekommenderas från 16 år

Biljetter går även att köpa på Rosvalla och i receptionen i Stadshusets entré.
OBS! En timme innan föreställning kan biljetter även köpas i biljettkassorna på Nyköpings Teater och Culturum. I samtliga kassor gäller endast kortköp eller swishbetalning.

Kontakt

Arrangör: CS Nöje

Plats: Nyköpings Teater

Adress: Teaterparken, 611 31 Nyköping

Kommande datum

  • Onsdag 20/11 2024
    19:00 - 20:20