Utegym

Beach 2023 - Hitta formen på ett av våra fem utegym!

Träna utomhus - smidigt, enkelt och gratis!

 • Arnös aktivitetslekplats
  Det är en plats för hela familjen. Här kan barnen leka och du kan träna bredvid. Hit kommer du enklast genom att gå eller cykla.
 • Ekensberg
  Utegymmet ligger intill NOK stugan i början/slutet av 5 km spåret. Det är ett mindre utegym men du har möjligheter att utföra de flesta övningar. Avsluta träningspasset med en löprunda i Ekensbergsspåren. Du hittar enklast hit genom att gå igenom Ekensbergsskogen eller cykla. Det finns även parkeringsplatser.
 • Nyköpings hamn
  Längs med grusvägen ligger utegymmet. Här tränar du i hamnen och har kustutsikt. Avsluta träningen med en promenad ut på piren. Ta med ett mellanmål och njut av utsikten. 
 • Stigtomta
  Utegymmet ligger bredvid Friluftsgården. Fortsätt din träning genom att springa i löpspåren, köra hinderbana eller cykla mtb-spår om du har cykel med dig! Här finns även elljusspår för den som vill springa när det är mörkt. 
 • Strandparkvägens lekplats i Arnö
  Bredvid de nybyggda lägenheterna i Arnö hittar du en lekplats som även har ställningar som är gjorda för träning. Lekplatsen är mindre än aktvitetslekplatsen och det är en plats som passar för familjen. 

Utmana dig själv eller kollegan!

Karta över Nyköpings utegym

Öppettider

Året om