nyköpingsguiden.se
Restaurang Blommenhof
Restaurang Blommenhof

Restaurang Blommenhof

Matglädje är vårt ledord.

Varmt välkomna till oss på Restaurang Blommenhof!


Matglädje är ett ledord som står för den kreativa utvecklingen i kök och restaurang hos oss. Vi önskar att du som gäst ska få en upplevelse som når alla sinnen när du slår dig ner vid dukat bord för att smaka, dofta, se och uppleva en måltid. Maten ska andas stolthet och kanske händer det att maten blir presenterad till bords av själva kocken. ​


Restaurang Blommenhof arbetar genomgående med miljö och hälsa vilket innebär att köket arbetar med ekologiska, hälsonyttiga, miljövänliga och i så stor utsträckning som möjligt med närproducerat.


Restaurang Blommenhof erbjuder även uteservering med musik, lekplats för barn, säsongsanpassade menyer, frukostbuffé, lunch, begravningsfika, bröllop, fester, event, skratt & många härliga minnen.


Fredagar & lördagar 18.00-21.30. Se vår meny på vår hemsida. 


Lobby med bar - Till 23.30 varje dag.


Följ oss på våra sociala medier.


Instagram: https://www.instagram.com/restaurangblommenhof/

Öppettider

Fredag och Lördagar 18.00-21.30. Söndagar har vi stängt. Hotellet har öppet året om. Läs mer på vår hemsida för mer information. 

Barnvänligt Bussparkering Hiss Hjärtstartare Husdjur välkomna Kafé Parkering Parkering för rörelsehindrad Rullstolsanpassat Rökfritt Skötrum Toalett för funktionshindrade Wifi

Tillgänglighet

Toalett, rullstolsanpassat, hiss, fritt wi-fi.