Clarion Collection Hotel Kompaniet

Folkungavägen 1A, Nyköping 0155-28 80 20

Clarion Collection Hotel Kompaniet är vackert beläget precis intill Nyköpingsån. Varje dag ingår frukost, Afternoon Sweets och Evening Meal i rumspriset. 

På Clarion Collection Hotel Kompaniet bor du centralt, och mitt i Nyköpings hantverkshistoria. Hos oss ingår alltid både frukost, Afternoon Sweets och Evening Meal - det bjuder vi på!

Läge

Clarion Collection Hotel Kompaniet är vackert beläget i centrala Nyköping, precis bredvid Nyköpingsån. Stockholm Skavsta flygplats ligger 15 minuter bort med bil. Dessutom har du stadens attraktioner, som Nyköpingshus, Nyköpings Hamn och Rosvalla Eventcenter, på behagligt avstånd.

Afternoon Sweets och Evening Meal ingår

Varje morgon kan du starta dagen med en god frukost, som självklart ingår i rumspriset. Förutom det serverar vi Afternoon Sweets på eftermiddagen, och på kvällen kan du äta Evening Meal här på hotellet. Allt ingår när du är gäst hos oss. Läs mer om detta under Serviceutbud. Hotellet har också en egen lobbybar där du kan slappna av med en drink.

Tidigare möbelfabrik

Hotellet har en lång och spännande historia. Namnet är hämtat från tiden då Nordiska Kompaniet hade sin möbelverkstad i byggnaden. Från 1904 och sju decennier framåt tillverkades här några av världens lyxigaste möbler, med dåtidens kändisar, kejsare och kungar som kunder. Överallt i hotellet hittas tavlor, skisser och prover från tiden då det var möbelfabrik i byggnaden. Inredningen är modern och komfortabel, och uteserveringen har Nyköpings bästa läge.

Relax med Jacuzzi och bastu

I vår relaxhörna har du tillgång till jacuzzi och bastu, samt ett utrymme för avkoppling. Här bjuder vi på färsk frukt och isvatten.

Öppettider

Öppet hela dygnet