B&B Lasätter Gård stora & små grupper

Bild till verksamhet: B&B Lasätter Gård stora & små grupper0
Bild till verksamhet: Lasätter Gård B&B1
Lasätter 2, Nyköping Monika 070-7253080, Marie 0735-440768

Lasätter gård ligger drygt 1 timma från Stockholm, strax söder Nyköping. Vårt boende inryms i den rymliga Gästladan med generösa utrymmen samt tre dubbelrum och Torpet.

Gästladan

Boendet Gästladan på Lasätter gård erbjuder 12 bäddar plus 2 extra bäddar som kan bokas till vid behov, ett rymligt lantkök, 2 stora omklädningsrum samt en gemensam bastu. Vi välkomnar familjer, kompisgäng, festfolk, kursdeltagare, konferensgäster och föreningar. Här är det enkelt och trivsamt att umgås och vara tillsammans.

Tre dubbelrum

Förutom Gästladan finns ytterligare tre dubbelrum på gården. Ett i Torpet och två i det nybyggda ridhuset med en ny, fräsch övervåning med dusch, toalett och kök. I dessa rum får ni ta med hunden.

Torpet

Torpet är gårdens äldsta hus men vårt nyaste boende. I Torpet finns ett fler bäddsrum dvs en dubbelsäng samt en enkelsäng i samma rum samt en bäddsoffa i allrummet. Vill man ha fler bäddar kan man boka till Torpets övervåning och få 2 bäddar till. Torpet har ett fullt utrustat kök, dusch, toalett och en eldstad i allrummet som bidrar till mysiga stunder.

Boendet Gästladan och Torpet hyr ni som självhushåll men vid gruppförfrågan kan vi erbjuda er måltider som frukost, lunch och middag.

I Festladan intill går det utmärkt att arrangera er bröllopsfest, släktkalas eller födelsedagsfest. Upp till 80 personer får ni plats vid dukat bord. Vi hjälper till med tips och råd om så önskas. 

Härifrån har du nära till Nyköping, Nävekvarn, Sörmlandsleden, skärgården samt Kolmårdens Djurpark.

Öppettider

Vi har öppet året runt med undantag för julhelgen.

Faciliteter

  • Barnvänligt
  • Husdjur välkomna
  • Kontantfritt
  • Laddplats för elbil
  • Parkering
  • Rökfritt
  • Wifi

Tillgänglighet

Gratis WiFiFri parkeringLaddstolpe för elbilTESLA Destination Charging