Ll’Amice

Bild till verksamhet: Ll’Amice0
Bild till verksamhet: Ll’Amice1
Bild till verksamhet: Ll’Amice2
Östra Storgatan 8, 611 34 Nyköping 0155-22 06 00

Välj Ll’Amice när du vill äta på en mysig italiensk restaurang mitt i Nyköping. 

Vårt mål är att erbjuda våra gäster en avslappnad och härlig atmosfär med autentiska italienska rätter. Vår restaurang i Nyköping erbjuder ett stort utbud av maträtter för alla smakpreferenser. Testa vår krämiga risotto som är tillagad med parmesanost och serveras med antingen svamp eller lax. Om du föredrar fisk eller kött kan du välja bland våra rätter som tillagas med färska grönsaker och läckra tillbehör för en perfekt smakkombination.

För en lättare måltid kan du välja någon av våra fräscha sallader med italienska ostar och prosciutto. För att göra din middagsupplevelse ännu bättre har vi noggrant valt ut en samling italienska viner som matchar vår meny, och våra kunniga servitörer hjälper dig gärna att välja det perfekta vinet för att komplettera din måltid.

Smaka en av våra mest populära rätter -napolitansk pizza! Vi tillagar varje pizza med passion och omsorgsfullt utvalda ingredienser för att ge en delikat smakupplevelse. För att uppnå perfektion använder vi en speciell ugn som når upp till en temperatur på 480°C, vilket ger vår neapolitanska pizza den krispiga skorpan och välsmakande toppings som utmärker den. Vi är övertygade om att våra pizzaälskande gäster kommer att uppskatta den perfekta balansen av smaker och ingredienser i våra pizzor.

Italiensk mat är känt för att använda färska, smakrika ingredienser och kryddor som basilika, rosmarin och oregano. Andra vanliga ingredienser är vitlök, olivolja, tomater, skinka och olika sorters ost, som exempelvis mozzarella och parmesan – alla grundläggande för det italienska köket.

Vi satsar på högkvalitativa råvaror och en stor portion kärlek för matlagning. Tillsammans med vår unika atmosfär vill vi skapa en känsla av att du befinner dig i Neapel. På Ll’Amice vill vi att varje gäst ska känna att den hamnat på bästa restaurangen i Nyköping. 

Öppettider

Tisdag - torsdag kl. 17-22
Fredag - lördag kl. 16-24
Söndag kl. 16-21