Studio Maluni – konst & kurser

Bild till verksamhet: Studio Maluni – konst & kurser0
Bild till verksamhet: Studio Maluni – konst & kurser1
Bild till verksamhet: Studio Maluni – konst & kurser2
Behmbrogatan 7C, 611 34 Nyköping 0707554036

Maluni är yrkesverksam konstnär och med unika tekniker och uttryck bakom glas skapar hon konstverk i hållbara material som öppnar alla sinnen.

Maluni är yrkesverksam konstnär och pedagog som brinner för konst som metod för att öppna sinnen och känslan av det magiska i det organiska. Hon har också en stark drivkraft som konst- & hantverkspedagog samt kompetens inom expressiva konstformer, att erbjuda andra utveckling i sitt skapande, det meditativa och neuroestetiska,  och startar nu upp olika kurser för allmänheten.

Maluni håller till på Bryggeriet Kulturcentrum i en fantastisk lokal precis bredvid åkroken med ustikt över vattnet och högt i tak där kreativ kraft kan få stort utrymme. Hon arbetar i unika tekniker med mixade media bakom glas för att ge konsten ett djup som ger stort utrymme för fantasi och reflektion. Hon har installationer på World Trade Center där det mest kända konstverket nu finns, en 27kvm stor laxtrappa i 400 kg glas, samt Gothia Towers, Waterfront congress center m.m. 

Öppettider

Enligt överenskommelse - gällande kurser se www.studiomaluni.se

Faciliteter

  • Butik/kiosk
  • Parkering
  • Rökfritt