Palstorp äventyrsgård och skogsby

Palstorp 1, Nyköping 076-780 62 44
Fler bilder
Palstorp äventyrsgård och skogsby
Palstorp äventyrsgård och skogsby
Palstorp äventyrsgård och skogsby

Välkommen på ett skogsäventyr hos oss på Palstorp. Hinderbanor, skogsfrisbeegolf, linbanor, naturstig, grilla korv vid lägerelden och mycket mer.

Palstorp äventyrsgård och skogsby är ett skogsäventyr för hela familjen. 

Klättra i hinderbanor i olika svårigheter för små och stora. Tävla i skogsfrisbeegolfen eller terrängfotbollsgolfen. Balansera dig fram på slackline. Lär dig mer om skogens djur längs Tildas naturstig. Besök vår fågelutställning där du kan se och lära dig mer om våra vanligaste fåglar. Utmana varandra i klurigheter i lekladan. Ge dig själv en stunds yoga och avslappning längs yogastigen. Väck intresset för kartor på orienteringslabyrinten. Grilla korv och marshmallows runt lägerelden och mycket mer. 

Vill ni förlänga äventyret?
Boka gärna in en natt i skogsbyn på Palstorps bergssluttning. Du kan välja mellan Palstorps stora skogsäventyr eller lilla skogsäventyr. Skogsbyn har ett härligt utomhuskök under tak med vedeldad bakugn, vedspis och grill. Ett tips är att baka din egen smaskiga skogspizza i vår vedeldade bakugn. I skogsbyn finns även vår vedeldade skogsbastu. Till den har vi utvecklat en härlig basturitual för bästa avkoppling och avslappning. Njut kring lägerelden. Se månen och stjärnorna på natthimlen. Känn lugnet i skogen och hör fåglarnas kvitter på morgonen. 

Välkomna!

Öppettider

Öppet under maj-oktober se www.palstorp.se för aktuella tider.

Faciliteter

  • Butik/kiosk
  • Barnvänligt
  • Husdjur välkomna
  • Kafé
  • Parkering
  • Skötrum