Palstorp äventyrsgård och skogsby

Bild till verksamhet: Palstorp äventyrsgård och skogsby0
Bild till verksamhet: Palstorp äventyrsgård och skogsby1
Bild till verksamhet: Palstorp äventyrsgård och skogsby2
Palstorp 1, Nyköping 076-780 62 44

Välkommen på ett skogsäventyr för hela familjen hos oss på Palstorp. Hinderbanor, skogsfrisbeegolf, linbanor, naturstig, grilla korv vid lägerelden och mycket mer.

Palstorp äventyrsgård och skogsby är ett skogsäventyr för hela familjen. 

Klättra i hinderbanor i olika svårigheter för små och stora. Tävla i skogsfrisbeegolfen eller terrängfotbollsgolfen. Balansera dig fram på slackline. Lär dig mer om skogens djur längs Tildas naturstig. Besök någon av våra utställningar för att lära dig mer om naturen. Utmana varandra i klurigheter i lekladan. Ge dig själv en stunds yoga och avslappning längs yogastigen. Väck intresset för kartor på orienteringslabyrinten. Grilla korv och marshmallows runt lägerelden och mycket mer. 

Vill ni förlänga ert familjeäventyr?
Boka gärna in en natt i skogsbyn på Palstorps bergssluttning. Du kan välja mellan Palstorps stora skogsäventyr eller lilla skogsäventyr. Skogsbyn har ett härligt utomhuskök under tak med vedeldad bakugn, vedspis och grill. Ett tips är att baka din egen smaskiga skogspizza i vår vedeldade bakugn. I skogsbyn finns även vår vedeldade skogsbastu. Till den har vi utvecklat en härlig basturitual för bästa avkoppling och avslappning. Njut kring lägerelden. Se månen och stjärnorna på natthimlen. Känn lugnet i skogen och hör fåglarnas kvitter på morgonen. 

Välkomna!

Öppettider

Öppet under maj-oktober se www.palstorp.se för aktuella tider.

Faciliteter

  • Butik/kiosk
  • Barnvänligt
  • Husdjur välkomna
  • Kafé
  • Parkering
  • Rökfritt
  • Skötrum