Sabinas Laser

Hemgårdsvägen 16, 61138 Nyköping 0737596887

Medicinsk laser - Ljus som lindrar, främjar och behandlar. Aromamassage HudvårdÖronljusbehandling

Jag heter Sabina Holmberg och är certifierad laserterapeut och diplomerad massör. 

Sabinas Laser har funnits och verkat i Nyköping i snart 3 år. 

Jag arbetar främst med medicinsk laser och hjälper många att lindra, främja och i dem flesta fall även behandla grundproblemet till många människors besvär. Jag har specialiserat mig på fibromyalgi, myalgiskt smärttillstånd och många andra former av kronisk och akut värk. Men kan dagligen träffa på människor som har många andra sjukdomar och problematik som oftast är kopplad till den värk som de oftast söker hjälp för. Då arbetar jag även med dessa då man måste arbeta holistiskt och systematiskt för att kunna få bättre resultat. 

Lasern i sig är s.k svag laser (LLLT eller som det heter Low Level Laser Therapy), som har en förmåga att producera ett mycket rent och klart ljus som kan tränga in i våra celler. Som ökar cell andningen och på så vis sätter igång många läkningsprocesser i kroppen. Den sätter mer konkret igång blodcirkulationen, främjar immunförsvaret, reducerar inflammationer, svullnader, ödemer och främjar sårläkning. På så vis kan lasern alltså påverka det mesta som har med celler att göra.

Ex. På tillstånd och besvär som man kan använda lasern på är:

Kronisk/akut smärta, Nervbesvär, senbesvär, sårläkning på alla typer av sår stora som små, akuta skador/idrottskador, främja rehabilitering, främja och dämpa vid hudbesvär osv.

Detta är bara ett axplock av vad lasern kan jobba med och det finns fler ex att läsa och mer info om lasern på min hemsida - sabinaslaser.se

Jag utför även aromamassage vilket jag har skapat mig en egen kombo av tekniker som jag sedan har gjort om till min egen typ av aromamassage. Det är klassisk, lymfdränage, bindväv och regndroppsmassage. Jag arbetar varsamt ömsom mer djupgående samtidigt som jag masserar in särskilt utvalda eteriska oljor. Oljorna har egenskaper som är hudvårdande men också antiseptisk, avsvällande och antiinflammatoriska. Många upplever stor lindring efter en längre tids masserande i muskler och vävnader samtidigt som massagen i sig är avslappnande och skapar utrymme för mindfulness.

Hudvård och behandlingar! Som oberoende återförsäljare av Forever Living använder jag bara naturliga, parabenfria, konserveringsfria produkter i mina behandlingar. 

Jag skräddarsyr behandlingar efter önskemål och kundens behov där personen i fråga får testa på lyxiga ansiktrengöring, ansiktsmasker, serum, krämer och exfolierande scrub. Huden blir pigg, renare, fräschare, mjuk och föryngrad.

Mer info om det finns på min hemsida - sabinaslaser.se

Sedan har jag även öronljusbehandling vilket är precis som det låter, ljus som man sätter i öronen och tänder i den fria ljusänden. 

Detta är tusenårig tradition och vid användning upplever många lindring vid sinusproblem, förebyggande av vaxproppar, avkopplande och man känner sig mjuk och lätt i hörselgången.

Man ligger på sidan och har en särskild duk över huvudet. Detta för att minska risken ytterligare ifall aska från ljuset släpper. Dock är det viktigt att veta att dessa ljus är särskilt framtagna för detta och är långsamt brinnande och stabila under hela brinntiden. Det beror på att det är först och främst organiskt ekologiskt bomullstyg som har doppats i propolis (bivax gör att ljuset brinner mer kontrollerat) och sedan har man även tillsatt kamomill olja som både är lugnande och välgörande för hudvård. Varje brinner ca 10 min och släcks i ett vattenbad. Sedan byter man sida och samma procedur.

För illustration finns det också på min hemsida sabinaslaser.se 

Alla behandlingar avslutas alltid med hälsodrink och lättare tilltugg i någon av centrets mysiga fåtöljer.

Tveka inte att kontakta mig om du vill veta mer!

Varmt välkomna! 

Öppettider

Tidsbokning enligt överenskommelse!

Faciliteter

  • Parkering

Tillgänglighet

Finns toalett! Är tyvärr inte rullstolsanpassat, men kan ordna med hembesök om det önskas! Max 6 km och tar 129 kr extra i avgift vid hembesök.