Sävö gästhus och stugor

Bild till verksamhet: Sävö gård - stugor och gårdscafé 0
Bild till verksamhet: Sävö gästhus och stugor1
Bild till verksamhet: Sävö gård - stugor och gårdscafé 2
Sävö 1, Västerljung 073-201 01 24

Bo i stuga eller gästhus på Sävö gård och upplev den sörmländska skärgården Vandra utmed leder, bada från klippor, klappa lamm. Och glöm inte att fika på Sävö gårdscafé!

Sävö är ett naturreservat där betesdjur håller markerna öppna. På sommaren strövar får och kor fritt på ön.
Vi hyr ut två stugor och rum i gästhuset på Sävö gård både hela veckor och enstaka dagar. Det går att hyra stugorna året runt men det finns bara värme i en av dem och då en enkel vedspis.

Stugor
Våra stugor finns vid Boholmsviken (sju bäddar) på Sävös östra del och stuga vid Lägerplatsen (sex bäddar) på öns norra del. Enkel standard.
Stugor Boholmsviken och Lägerplatsen

Gästhus på Sävö gård
I vårt gästhus på Sävö gård hittar du rum med lite mera lyx. Här finns badrum med både dusch och toalett, kök med spis och kylskåp och ett stort allrum. Gästhuset ligger mittemot boningshuset på gården och alldeles intill Sävö gårdscafé. 
Gästhuset på Sävö gård

Sävö gårdscafé 
Det finns inga affärer på Sävö men under sommarens högssäsong, fem veckor, driver vi Sävö gårdscafé där du kan få frukost, matiga lunchmackor och kaffebröd. Vi serverar lokala produkter från gården - som rökt fårkött, ägg och grönsaker - efter tillgång.
2024 öppnar gårdscaféet lördagen den 29 juni.
Sävö gårdscafé

Att ta dig till Sävö
Från Källviks brygga finns det olika sätt att ta sig ut till Sävö. Länstrafiken i Sörmland kör turer vissa dagar, skärgårdstrafiken. Med en kanot eller kajak tar det bara tio minuter från Källviks brygga till Sävö. Eller ta kontakt med oss på Sävö gård så ordnar vi så att du kommer ut till oss. Tel: 073-2010124 eller savo@savogard.se

Öppettider

Naturreservatet är alltid öppet. Boenden och café se texten och följ länkarna för mer information.

Faciliteter

  • Barnvänligt
  • Husdjur välkomna